perjantai 28. huhtikuuta 2017

Sisustus suunnittelua


Aurinkoista aamua Rantatilalta! Mitä kuuluu? Toivottavasti oikein hyvää! Tänään näyttäisi sään suosivan piha puuhailua, joten sellaista siis suunnitteilla täällä suunnalla. Vielä ei pääse talviturkin heittoon vapaisiin vesiin. Järvi on edelleen jäässä. Torppakin (eli uusi valmistuva kotimme) odottelee yöpakkasten loppumista, että pääsisi maalaus hommiin. Kevät on antanut odottaa itseään ja vappu kolkuttelee jo ovella. Muutamia juttuja sisustus suunnittelusta...Kotimme linjat, ne on jo kutakuinkin selvillä. Niitä on puitu purkkiin pitkin talvea. Ajatus on ollut sisustuksen suunnittelussa luonnossa. Pidän suuresti luonnosta löytyvistä väreistä ja haluan tuoda ne uuden kotimme sisustukseen. Talvista maisemaa tai mäntymetsästä poimittua. Pehmeitä lämpimiä sävyjä ilman keinotekoisuutta. Sisustus valinnoissa olen miettinyt myös sitä, että olemme maalla "maalaistalossa". Torpan ulkonäön ja sisätilojen tulee tukea toisiaan, sekä kokonaisuuden sopia vanhalle tilalle.

Olen vieraillut muutamia kertoja Joensuun Värisilmässä suunnittelemassa tapetti- ja laatta vaihtoehtoja. Täytyy sanoa, että siellä on aivan IHANA palvelu. Asiansa osaavat ammattitaitoiset myyjät ovat auttaneet löytämään juuri meitä miellyttävät materiaalit iloisella otteella. Värisilmän valikoimat ovat myös laajat. Kaikki meistä tietää miten paljon tapetti vaihtoehtoja tänä päivänä liikkeistä löytyy. Jos niitä käy itsekseen etsimään, aikaa kuluu eikä edes tiedä mistä alottaisi. 

"Asiakkaan tunteminen" on suunnittelussa Värisilmän Päivi Parkkosen mielestä tärkeimpiä asioita. Olen kyllä täysin samaa mieltä. Sisustus on osa persoonaa, sen tulee olla oman näköistä. Todellakin sellaista mikä tuntuu omalta ja omasta mielestä kodikkaalta.


Värisilmän Pävi Parkkonen
Alla muutamia tunnelmakuvia yhdestä tapettitoimittajasta minkä valitsin rakentuvaan kotiimme. Kyseessä on Lexingtonin tuotteet, mitkä löytyvät nykyisin myös Värisilmän valikoimista. Lexington Company on ruotsalainen lifestyle-brändi, joka on uskollinen Yhdysvaltojen itärannikon käsityöperinteelle ja Uuden Englannin tyylille. Lexington on Bostonin lähellä sijaitseva pikkukaupunki, jota värittävät pitkä historia ja setripuiset, valkeaksi maalatut talot. 

Mielestäni tyyli sopi hyvin meidän kotiimme maalle valkeaan uuteen torppaamme, vaikkakin malliston innoittajat ovat ulkomailla.  Vielä ei ihan heti pääse tapetteja laittamaan. Pitää saada ne väliseinät pystyyn jne...monta on siis mutkaa ja kurvia matkassa ennenkuin siinä vaiheessa ollaan. Kunhan ollaan lähempänä esittelen valinnat tarkemmin. Tulemme kokeilemaan myös uudempaa materiaalia seinissä, nimittäin mikrosementtiä...Siitä myös lisää tuonnempana...


kuva: Värisilmän kuvapankki Lexington

kuva: Värisilmän kuvapankki Lexington

kuva: Värisilmän kuvapankki Lexington

kuva: Värisilmän kuvapankki Lexington
Mukaani tarttui vielä Värisilmästä lähtiessäni mielenkiintoinen tuote...uudenlainen kalkkimaali millä voi maalata kaikkea. Puuta, metallia, muovia, nahkaa jne...Väri vaihtoehtoja on runsaasti. Mitäkähän sitä maalaisi kun ei vielä torpan seinien kimppuun pääse...hmmm? Onko maali sinulle jo tuttua?
Aurinkoa päivääsi😀! Nähdään pian!

Lämmöllä


-RiKsu-

Blogiyhteistyö 
kurkkaa lisää www.varisilma.fi 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti