sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Vanhoja esineitäHyvää huomenta Rantatilan Tonttulasta! Mikä ihana lintujen kevät konsertti. Lokitkin jo sitä tulleet säestämään pesäpaikoilleen. Siellä ne mekastavat vimmatusti. Siitä tulee niin kesä mieleen. Mustarastas pomppi pitkin pihamaata ja tulipa meitä tervehtimään myös söpö orava. Hipihiljaa hiivin kamerani kanssa että saisin ystävästämme kuvan. Onnistuin... Tiluksilla pyörii ainakin kaksi oravaa. Mukavia seurattavia vipeltäjiä. Nauttivat näköjään antaumuksella heillekin varatuista antimista. Tänä keväänä laitettiin myös pihapiiriimme moderni koti. Pitäähän sitä jotain modernia olla...hih...Saa nähdä hyväksytäänkö se.Moderni koti😀

Ajattelin laittaa teille kuvia Tonttulan muutamista vanhoista tavaroista mitkä somistavat tupaa ja ovat päässeet nyt takaisin "omaan kotiinsa". Ihania aarteita ja kauniita esineitä. Silitysraudat, kahvimyllyt, vanhat kahvipurkit yms. Maskaraa ei voi enää käyttää on vähän jo kuivuneen oloinen...hih... no somistakoon ja olkoon ihmeteltävänä. Pelikortit on vielä käytössä. Yksi repesi mutta teipattiin se takaisin. Toimii edelleen hyvin!

Niin oli eilen keväinen fiilis kun aurinko helli meitä, että piti käydä jo kukkasia somistamaan porstuaa. Mukavaa sunnuntaita sinulle ja nähdään taas!

Lämmöllä 

-Riksu-2 kommenttia:

  1. Tämä blogisi on ihana! Luin taas kerran kaikki päivitykset läpi enkä malttaisi millään odottaa kesää, että pääsen itse paikalle näkemään uuden talonne �� Mutta kuten yhdessä kirjoituksessa totesit, niin aika kulkee tosi nopeasti eli pian se kesäkin tulee. Ja nyt minulla ei olekaan enää takarajaa poislähdölle koulun alkaessa, sillä jään eläkkeelle! Jippii! Voin olla mökillä paljon pitempään ❤ Energiaa ja iloa rakentamiseen ja kesän tullen nähdään! �� t. Tiina

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Tiina! Mukava että tykkäät lueskella juttujani. Huippu juttu että voit sitten nauttia omasta ihanasta punaisesta tuvastasi niin kauan kuin haluat kun työt ei kutsu. Nähdään pian ja lämmitetään sauna!

    VastaaPoista