tiistai 8. elokuuta 2017

TuunaustaHuomenta! Arvatkaas mitä...? Iso urakka alkaa olla voiton puolella. Torppa on valmis ja nyt on päästy asuttamaan kotia. Tavaroita on levitelty paikalleen ja vielä osa etsii paikkaansa. Kaikki aikanaan... 
Tykkään siitä, että kodissa on myös jotain "omatekemää". Löysin varastojen perukoilta paksun ja mielestäni niin kauniin kelolankun pätkän. Mietin miten voisimme sen hyödyntää. Makuuhuoneesta uupui yöpöydät...hmmm...Tehdäänpä lankusta uusvanhat yöpöydät. Jaloiksi tuli heinäseipään pätkät. Aluksi yritin sahata itse ne sirkkelillä oikeaan kulmaan, mutta en vaan onnistunut. Olisi pian jalka tarpeet loppuneet kesken jos vielä olisin harjoitellut jiiriin sahaamista. Ei taidan minusta puuseppää tulla, ei...hih...Piti turvautua miehiseen apuun ja siinä ne nyt on viittä vaille valmiina. Pöydät odottavat vielä pientä pintahiontaa, ei muuta. Teen sen sitten kun inspiraatio iskee.

Lankun pätkä sahattuna.


Tuunailin myös kesän aikana kalkkimaalilla lisää vanhoja ruukkuja. Alkuperäinen väri ruukuissa oli tummansininen. Maalasin ne nyt mustaksi. Täytyy sanoa, että tämä kalkkimaali on kyllä huippu keksintö. Saa kivasti uudistettua vaikka mitä!
Ruukut saivat nyt toistaiseksi paikan pääoven pielistä. Istutin niihin perinne pelargonit (iso pysty lajike), kun sellaiset puutarhalla pisti silmään...jotenkin yllättävää, että perinne kukkia...hih...


Ennen!
Jälkeen! Kastelukannu sai myös uuden värin!

"Oikea aika rentoutumiseen on silloin kun sinulla ei ole aikaa siihen," -Mason Cooley-

Yritetään rentoilla! 😀

-Lämmöllä-

-RiKsu-

ps. Arvonta on suoritettu! Osallistujat laitettiin hattuun ja sieltä nousi nimi...Päpe! Onnea! Laitan Päpe sinulle sähköpostia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti