Powered By Blogger

tiistai 22. elokuuta 2017

Oma Koti Kullan Kallis


Hei rakkaat lukijani! Miten viikkosi on vierähtänyt? Toivottavasti oikein hyvin! Toivon myös, että maailmassa hyvyys voittaa ja paha saa palkkansa. Rauhaa ja rakkautta joka kolkkaan!💗 
Meillä ollaan pikkuhiljaa kotiuduttu uuteen torppaan. Voisi sanoa, että Oma Koti Kullan Kallis! Olipa sitten kyseessä vuokra- tai oma koti, mielestäni sen tulee vain tuntua "oikealta ja omalta". Paikalta missä on "helppo hengittää" ja elää. Kodilta isolla Koolla!
Nyt kun mietin tätä koko projektia taakse päin, ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Rakentaminen sujui ilman suuria ongelmia ja suunnitellut ratkaisut ovat mielestämme toimineet. Aina isoissa projekteissa tulee joitakin mutkia matkaan ja niin tuli meilläkin. Onneksi ne olivat kaikki ratkaistavissa. Lämmin Kiitos kuuluu ammattitaitoisille ja kärsivällisille timpureillemme, jotka rivakalla ja määrätietoisella otteella nostivat torpan pystyyn. Kiitos kuuluu myös kaikille yhteistyökumppaneillemme. Saimme myös valtavasti apua Kannustalon talotehtaan edustajalta, joka opasti meitä monen kysymyksen äärellä. Suosittelen lämpimästi kaikille ketkä suunnittelevat talopaketin rakentamista Kannustaloa! Mallistosta löytyy niin moderniin kuin perinteiseen makuun Koteja isolla Koolla. 😊









Torpassamme on avoimet ovet lauantaina 26.8. klo 11-15 Kannustalo esittelyn merkeissä. Paikalla myös Rakennuspalvelu Decorel Oy:n edustaja kertomassa mikrosementoinnista, sekä jaossa Trinity lattioiden esitteitä. Osoitetiedot sekä lisää tietoa esittelystä www.kannustalo.fi /tapahtumat. 

Tervetuloa!

Blogiyhteistyö

5 kommenttia:

  1. Hei, olemme aloittelemassa omaa rakennusprojektiamme. Ihastelin saunaanne jo jossakin aiemmassa postauksessasi. Onko se Kannustalon pakettiin kuuluva sauna vai oletteko ottaneet saunan muuta kautta?
    Teillä on todella kaunis koti! ❤️
    Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Sauna ei ole Kannustalon vaan sunsaunalta. Olemme tosi tyytyväisiä. Tsemppiä rakennusprojektiin😊

      Poista
    2. Kiitos tiedosta! Täytynee katsoa tarjouksia saunan osalta myös muualta... 😊 Ja kiitos tsempeistä, tulevat kyllä tarpeeseen! 😅

      Poista
  2. Teillä on kyllä todella onnistunut taloprojekti ja todella hyvin asettuu kokonaisuudessaan tuohon rinteeseen! Meilläkin tuli juuri taloprojekti valmiiksi ja meilläkin tuli kyllä tosi jees, mutta meillä ei valitettavasti ole järvinäkymää. Nyt pystytyksessä teräshalli meidän hevosille, että hekin saavat uuden kodin.

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla, että teidän rakentaminen sujui ongelmitta! Näyttää kyllä mahtavalta tuo lopputulos, ihanan kodikas. Tuttavalla rakennuspalvelu Akaalta etsinnässä, heillä alkaa myös projekti tuossa kesällä.

    VastaaPoista