keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Mikrosementtiä ja kilpailu!

Vielä hetki heinäkuuta ja pian on torppa valmis. Lattiat on laitettu, keittiökaapistot löytäneet paikkansa ja muita monia viimehetken hommia puuhattu. Sitä hommaa on sitten riittänytkin...hih... Nyt on mukava nähdä miltä suunnitelmat näyttävät valmiina. 

Sara Decorel Oy:stä hiomassa wc:n seinää.

Liippausta

Decorel liippaamassa wc:n seiniä.

Mikrosementtiä seinissä! Näyttää mielestäni niiiin hyvältä! Kiitos Rakennuspalvelu Decorel Oy:lle joka toteutti meille sen. Mikrosementtiä tuli wc tiloihin sekä keittiön välitilaan ja seinään. Mikrosementtillä voit uudistaa  vaikka vanhan välitilan tai kylppärin edullisesti ja pölyttömästi, koska vanhaa laattaa ei tarvitse purkaa alta pois. Sitä voi käyttää myös käyttää lattiassa, portaissa, tulisijojen pinnoitteena jne. Decorell Oy:n valikoimista löytyy Pavicem Mikromortero merkkistä sementtipohjaista tasoitetta, millä meidänkin seinät toteutettiin. Värivaihtoehtoja on 68. Meille tulleet värit ovat lämpimiä ja pinta näyttää "pilvimäiseltä". Mikrosementti sekoitetaan akryyliin ja liipataan teräslastalla haluttuun pintaan. Teräsliippaus ja tekijän työtekniikka antavat sen elävän ilmeen, koska käden jälki näkyy siinä. Akryylin ansiosta pinnasta tulee kestävä mutta samalla joustava. Se on sileä ja helppo pitää puhtaana. Pinnoitteen paksuus on vain muutamia millimetrejä.  Decorel Oy tekee maksuttomia arviokäyntejä kohteissa sekä auttaa ja neuvoo värivalinnoissa. Homma hoituu myös hienosti "avaimet käteen periaatteella". Suosittelen lämpimästi!


Wc:n seinien väri on plata.


Keittiön välitilan ja seinän väri on sumu. Pintaa voi korosta hyvin epäsuoralla valaistuksella.Yrityksen valikoimista löydät myös ihanat Luin Spa   kylpytuotteet. Pyyhkeet ja kylpytakit ovat ihanan muhkeita ja pehmeitä. Ne pysyvät pesusta pesuun kuohkeina. Ihania...tykkään! 

Tattadaa... ja nyt sitä kilpailua kehiin...Arvomme arvon ihanat lukijani yhden Luin Span mahtavan muhkean jättikylpypyyhkeen haluamassasi värissä. Värivaihtoehtoja on kolme. Valkea, beige (mikä näkyy kuvissani) tai harmaa. Pyyhkeen arvo on 49 €. Kilpailu on voimassa 8.8.2017 saakka.
Voit osallistua arvontaan käymällä tykkäämässä Rakennuspalvelu Decorel Oy:n facebook sivuja ja kirjoittamalla tänne  blogiin viesti osioon mikä pyhkeen väreistä miellyttäisi sinua. Muistathan lisätä viestiosioon myös sähköpostiosoitteesi ja nimesi, että voin ottaa yhteyttä sinuun jos arpaonni suosii. Onnea arvontaan!


Blogiyhteistyö Rakennuspalvelu Decorel Oy www.decorel.fi 
Facebook: Rakennuspalvelu Decorel Oy


Ps.  Tulevana viikonloppuna 28.-29.7.2017 on koko perheen tapahtuma Rakennuspalvelu Decorel Oy:n piha-alueella sekä myymälässä. Paikalla on eri toimijoita niin sisustus- kuin rakennusalalta sekä lapsille poniratsastusta ja pomppulinnaa. Aikatauluista ja muista lisää Decorelin facebook sivuilta.

16 kommenttia:

 1. Harmaa, paivi.m.gronberg@gmail.com .tuliko ees oikeaan paikkaan �� hienolta näyttää siellä

  VastaaPoista
 2. Harmaa olisi mieluinen ☺️

  - Vilma
  www.so-up.fi/byvilma
  vilma.vaakanainen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Harmaa:) siiri_pirhonen4@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Harmaa.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 5. Beige! 💛

  Helena.vainisalo@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Valkoinen ❤
  trhaapalainen@gmail.com
  Mutta kyllä me nähdään siinä pihalla 14.8.---> ������

  VastaaPoista
 7. Beige minullekin kävisi parhaiten... ❤️
  helena.tynjala@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Harmaa 😚🤗 kuikka.k@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Harmaa �� roosa-92@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Harmaa ❤
  heidieveliina.turunen@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Harmaa ☺ kaijaliisakonsti@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Harmaa ��. leimakuva@gmail.com
  Kyllä kelpaa asua! Mielettömän kaunista jälkeä! ��

  VastaaPoista
 13. Harmaa �� miia.myller@gmail.com

  VastaaPoista