tiistai 11. heinäkuuta 2017

Raksarintamalla


Heinäkuun helteet ja heinänteko kelit, ne saapuivat sittenkin! 
Miltä kuullostaisi aamu-uinti? Tänä kesänä ei ajatus ole aikaisemmin ole houkuttanut, mutta nyt kyllä. Raikkaassa vedessä viimeisetkin unenrippeet saa kyytiä. Siitä onkin hyvä jatkaa päivän puuhiin. Rakennushommat kutsuu...Muutaman hetken torpan rakennuksella oli hiljaisempaa kun odotettiin lattioiden kuivumista. Siinä välissä puuhailin ulkohommia eli tällä kertaa...yllätys yllätys...maalausta...hih... Alla kaksi kuvaa aidan tuunauksesta. Aitatolpan vihreä kyllästeväri vaihtui mustaan kuultavaan ja valkeat osat raikastin uudelleen. Jotenkin tuntuu, että nyt aita sulautuu mielestäni paremmin pihapiiriin. Tuunasin myös muutaman ulkoruukun mustalla kalkkimaalilla ja niistä myöhemmin lisää.

Tällä ja tulevilla viikoilla on raksarintamalla kuhinaa ja kiirettä. Lattia on kuiva! Jippii!
Lattialaatat onkin jo asennettu ja parkettia odotetaan saapuvaksi pian. Saunakin on alkaa näyttää saunalta ja muutamia kodinhoitohuoneen väliovia on jo paikallaan. Kalusteet odottaa katoksessa oikeaa sijoituspaikkaansa...että sellaisia heinä(kuun)töitä täällä suunnalla.Tässä todistusaineistoa, että olen loikoillut riippumatossa...hih... sain nimittäin epäilevän kommentin kun kerroin, että olen viritellyt riippumatot rantapuihin nauttiakseni niissä köllöttelystä. 


 
Tuli tässä aamu-uinnilla käydessäni mieleen, että kaikki te ketkä tuskailette lokkien likaavan laiturin...vanhan kansan vinkki! Laita punainen sanko laiturille niin eipä tule lokkia! Toimii! Uskomatonta!

Kauniita kesäpäiviä toivotellen!
Lämmöllä

-RiKsu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti