Powered By Blogger

keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Maitolaiturilla




Heipä Hei Hyvät lukijani! Huumaavaa kielojen tuoksua ja omenapuiden kukkaloistoa! Aurinko! Kesä, kesä, ihana kesä! On vain aina kaivettava töiden lomassa kamera esille ja taltioitava hetkiä muistoksi. Se onkin toisaalta ihan hyvä keino pysähtyä hetkeksi ja huomata asioita. Valokuvaus innostuksen myötä olenkin (toivottavasti ainakin) oppinut katsomaan ympärilleni erilaisin silmin.







Torpan rakentamisesta on jäänyt monenmoista "jätelautaa" ja niitähän on pitänyt yrittää hyödyntää jotenkin...no mitenkäs muuten kuin vaikka maitolaiturin muodossa...hih... Vanhaa, mutta samalla uudistuotantoa. Siinä se nyt töröttää viittävaille (ovet ja loppumaalaus uupuu)valmiina odottamassa maitolastia. Naurettiin kun mietittiin paikkaa, että sen viereen on päästävä helposti voidakseen nostaa maitotonkat kyytiin.Täytyy sanoa, että laituri toimii nyt hyvänä maamerkkinä kun ohjaa uusia tulijoita tilalle... "Siitä maitolaiturin kohdalta oikealle". Kyllä sitä on todellakin vanhaan hurahtanut... että semmoista...




Raksakuulumisista... Tapetit, mikrosementit ja laatat alkaa olla jo seinissä. Pieni odotteluhetki koittaa sisätilojen valmistumisen suhteen, kun joudumme odottamaan lattiavalun kuivumista. Onneksi kiikutin tapettinäytteet torppaan. Nyt kun näkee lopulliset valinnat seinissä täytyy sanoa, että hyvä näin...tykkään!  Isoimmat "revittelyt" tapeteissa on pukeutumishuoneessa tai siis oikeastaan vaatehuoneessa. Muut huoneet ovat saaneet niinkuin aiemmin mainitsin lempeitä ja pehmeitä sävyjä. Vaatehuoneen seinät ovat saaneet kukkakedon. Ajatus on tehdä siitä "sisustettu" ei vain "varasto".

Minä viherpeukalo nyt innoissani pihalla puuhailen, kädet mullassa. Harrastankin sellaista pientä punttijumppaa puutarhassa...kivien kantamista...oikein kivenpyörittäjän kylä...hih...Tästä lisää ihan pian..



WC:n mikrosementtiä ja vaatehuoneen kukkaloistoa😊
Ihania, aurinkoisia kesäpäiviä sinulle! Kiitos, että tulit sivuilleni! Nähdään taas pian!

Lämmöllä

-RiKsu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti