Powered By Blogger

tiistai 6. kesäkuuta 2017

Kuulumisia



Ihanaa kesäiltaa lukijani! Vauhdikkaat viikot takana. Monenlaista menoa, meininkiä ja mietteitä. Rantatilan raksallakin kuhinaa. Nyt on päästy kunnolla jo sisäpuolen juttuihin...Tapetit on laitettu tilaukseen ja kylppäri saanut laattoja seiniin. Muutama aiemmin valittu tapetti malli vaihtui, kun kiikutin mallit torppaan. Onkin aina hyvä tuoda mallipalat siihen tilaan mihin ne tulevat. Miten aiemmin valittu tapetti olikin niin likaisen värinen...Nyt se vaihtui raikkaampaan. Kesäkalusteetkin oli jo kiikutettava keskeneräisen talon kuistille.Siinäpä on sitten mukava kahvitella raksahommien lomassa, kunhan malttaa...hih...
Tänään oli mikrosementin laittajat Decorelista käyneet työstämässä pintoja. Tykkään! Laittelenkin myöhemmin lisää tästä kuvia ja kerron sementistä lisää.    







Ajankohtaisia ajatuksia...
Meistä jokainen on tehnyt elämässään päätöksiä, niin suuria kuin pieniä. Isot päätökset...niitä ei tehdä hetkessä vaan ne vaativat aikaa, sekä lopullinen päätös myös oikean ajoituksen. Muutos pelottaa, mutta muutos voi olla myös suunta parempaan. Yhden oven sulkiessasi voit huomata edessäsi monen oven aukeavan, kunhan pidät mielesi avoimena ja tavoitteesi kirkkaana. Asenne ratkaisee aina! Tähän minä uskon! Sydäntä tulee kuunnella. Uskoa unelmiin ja olla rohkea! Elämä kantaa! 



Tiedätkö mitä? Kohta päästään nauttimaan kukkaloistosta. Omenapuut ja kielot kukkii pian. 
Tänään oli lempeä lämmin tyyni ilta. Kesä! 💚 
Se tuli sittenkin!

Hyvää yötä ja kauniita unia!

Lämmöllä 

-RiKsu-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti