torstai 9. marraskuuta 2017

Tummaa ja vaaleaa

Tonttula talviasussaan

Niin se vaan lumi tuli ja meni. Saimme nauttia pienen hetken siitä valosta mitä valkeus toi tullessaan. Meillä lunta täällä Rantatilalla olikin jo ihan mukavasti. Maisema oli kuin lumitykillä ammuttu. No, nyt sitten onkin normaali marraskuun pimeys ja harmaus...hih...Toivottavasti talvi tulet pian...

Syksyyn on mahtunut paljon muutoksia ja niistä kaikista olen kiitollinen. Uusi koti, työ ja opiskelu. Muutos, se aina jännittää ja mietityttää. Elämässä on vain jossain vaiheessa tehtävä muutoksia...jos siltä tuntuu.  
Mielestäni itsensä kehittäminen kannattaa aina. En ole ollutkaan pitkään aikaan missään "oikeassa koulunpenkissä" , joten aloittaminen jännitti...niinkuin yleensäkin kaiken uuden äärellä. On ollut ihana tavata ja tutustua uusiin ihmisiin, sekä tuulettaa ajatuksia positiivisessa sekä kannustavassa ilmapiirissä. Saas nähdä mitä se kaikki tuo tullessaan.


Meillä jokaisella "sisustajalla" on omat mieltymyksemme miten sisustamme kotiamme vuodenajan mukaan. Syksyllä syvempää, jouluna punaista ja valoisaan aikaan vaaleita pehmeitä sävyjä. Näin minulla. Miten sinulla? 
No nyt sitten kun pimein aika tuli, tuli myös se "polttava" tarve laitella tummempia tekstiilejä (lähinnä mattoja) ja tunnelmoida kynttilänvalossa.
Ja vielä tuosta joulusta ja punaisesta... yhtenä jouluna kokeilin "valkeaa joulua" ja se ei tuntunut joululta...hih... miten sitä onkin niin kaavoihinsa kangistunut...niin perinteinen....


Kurkistetaan ensi kerralla Tonttulaan mitä sinne kuuluu...

Nähdään siis siellä!😀

Lämmöllä

-RiKsu-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti