lauantai 28. lokakuuta 2017

Vaatehuone


Lupsakkaa lokakuun lauantaita sinne kaikille! Viikonloppu ja ei mitään suunnitelmia. Ihanaa! Tehdä asioita mitä huvittaa. Välillä onkin hyvä, että kalenteri ei ole täytetty. Jossain vaiheessa on hyvä olla väljää. Saa ajatukset virrata omia kulkujaan. Sitä minä kaipaan!
Kurkistetaanpa tänään meidän uuden torpan vaatehuoneeseen. Itselläni oli ajatus miksipä ei voisi vaatehuoneesta tehdä "huonemaista". Niinpä toteutimme vaatesäilytyksen vähän eri lailla kuin koskaan aikaisemmin itselläni on ollut. Muuten meidän uudessa kodissamme on hyvinkin vaaleat neutraalit tapetit, mutta vaatehuone sai runsaasti romantiikka ja kukkaa seinilleen. Vetolaatikot toimivat hyvin vaatteiden säilytykseen. Siellä ne ovat mukavasti piilossa vaikka pinot ei olisikaan aina niin suorassa...hih...
Ajatukseni oli, että ripustevaatteille vaatetanko saisi olla koko huoneen pituinen. Seinästä seinään. Tarpeeksi pitkää siihen tarkoitukseen ei löytynyt rautakaupoista eikä Ikeasta. Niinpä päädyimme tavalliseen rautaputkeen ja kiinnikkeiksi porattiin vain kovalevystä rinkulat. Toimii!


Saas nähdä saammeko mekin tänne Itä-Suomeen viikonlopun aikaan lunta... Oikein rentouttavaa viikonlopppua kaikille!

"Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä". -J.W. von Goethe-

Lämmöllä

-RiKsu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti