sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Rakennus projekti


Hyvää huometa ja Hyvää äitienpäivää kaikki äidit! Minun äitienpäivä alkoi ensikohtaamisella ihanan söpön pikku pupu poikasen kanssa pihamaalla. Mikä ihanuus!  
Kevät aamut, niistä pidän. Varsinkin jos sen voi viettää hitaasti ilman kiirettä. Juoda kahvia tuijotellen tyhjyyteen tai lueskella hiljaisuudessa. Tänä aamuna vielä aurinko pilkahteli, ihanaa!Niitä lupaamiani rakennusprojekti kuulumisia. Hyvällä tuurilla päästään jo asuttamaan uutta kotia parin kuukauden päästä... Jännittää! Tämän päivän rakentaminen on kyllä nopeaa. Varsinkin jos rakentaa elementeistä ja on hyvät tekijät. 
Tällä hetkellä torppamme alkaa olla ulkoapäin valmis. Vielä maalia pintaan! Meillä onkin luvassa luovat maalaus talkoot. Kaikki kynnelle kykenevät on värvätty. Itse aloitin jo verryttelemään kuten kuvasta näkyy. Naurattaa tuo minun maalaustakki...hih...oikeasti se on kohta niin maalissa ettei itse kangasta näy ollenkaan. Minua ei voi missään nimessä päästää maalaamaan sellaisiin paikkoihin missä pitää varoa maalin roiskumista. Onkohan liian ronskit otteet vai mistä kummasta se johtuu? Sisätiloissa väliseinät alkaa hahmottua ja ulkopuolella terassit ovat viittä vaille valmiita. Päästään siis juhannustansseille torpan terassille. Eikun kellohelmat heilumaan kesäyössä!

Mikrosementti
Betoniefekti

Viimeisenä pari kuvaa Rakennuspalvelu Decorell Oy:n tiloista Joensuusta. Yritys on erikoistunut tekemään erilaisia pinnoitteita asiakkaille. Ihania erikoisia uusia juttuja minulle. Heidän kauttaan löytyy nestemäisiä kangastapetteja, mikrosementtiä, Camaeleo tuotteita ja vaikka mitä. Cameleo -erikoispinnoitteista löytyy mm. rouheaa Betoni-efektiä, upeaa Ruoste- tai Patina-efektiä, Stucco-pinnoitteita ja elegantteja, hohtavia tai samettisia maalipintoja. Useisiin pinnoitteisiin saa vielä tehosteeksi metallinhohtoa hileinä tai vahana. Itse päädyin kokeilemaan uudessa kodissamme mikrosementtiä.  Se on ihanan elävän näköistä, samettista ja ennenkaikkea todella helppo pitää puhtaana. Sitä on ajatus laittaa keittiön välitilaan, suihkuseinään ja wc tiloihin. Kunhan asia on ajankohtainen laitan asiasta lisää ja valmistumisesta kuvia.

Ollaan kuulolla ja Ihanaa päivää sinulle!

Lämmöllä

-RiKsu- 

1 kommentti:

  1. Mullakin jotenkin aina se maali roiskuu, joten yleensä maalaan ulkotiloissa ellei olla kunnolla suojattu sisätiloissa. Meillä rakennuspalvelu on saanut tehtyä aika paljon talossamme ja enää on muutamia juttuja vaille valmis, niin päästään muuttamaan.

    VastaaPoista