perjantai 12. toukokuuta 2017

Iltalukemista


Ihanaa iltaa ystävät Rantatilan Tonttulasta! Villasukat ne vaan tuntuu edelleen parhailta valinnoilta. Lämpö tule jo! Eikös se ole sanonta, että hyvää kannattaa odottaa...eli tässä tapauksessa kesää ja lämmintä. 
Tänään luvassa iloista iltalukemisia, vanhoja sanomalehtiä. Näitä meillä löytyykin kasapäin. Jos haluat päivittää tämän päivän uutiset ajantasalle, se ei näistä onnistu...hih... Pitää käyttää muita kanavia tiedonhakuun.
Lehdet kerättiin talteen kun saneerattiin tupaa. Ne löytyivät välipohjasta missä ne olivat varmaankin toimineet eristeenä. Entisaikaan lehdet ovat olleet tärkeitä informaation lähteitä ja sen kyllä huomaa. Paljon on tekstiä...ilmoituksia ja mainoksia. Haetaan karjakkoa ja koti-apulaista. Kilvan ovat vaateliikkeetkin mainostaneet tuotteitaan. Jotenkin niin...mielenkiintoista ja huvittavaakin...Niin se vaan maailma muuttuu...Tänä iltana sai nauttia hetken auringosta saunan lämmitys puuhien lomassa, vaikkakin tuuli oli vielä tuima. Istuin myös hetkeksi seuraamaan lokkeja, joita on vähän matkan päässä olevalla luodolla satapäin. Siellä ne mekastivat ja metelöivät. Rakennus sielläkin varmaankin käynnissä. Loppukesästä nämä naapurimme hiljenevät ja lähtevät muille maille. Joka vuosi sama juttu. Niiden äänet vaan niin kuuluu alkukesään niinkuin myös muidenkin lintukuorolaisten. Rentouttavaa...!


Ainiin...Torppamme valmistuu vauhdilla. Palaan tähän ihan pian ja päivitän mitä sinne rintamalle kuuluu, mutta nyt Hyvää Yötä ja Kauniita Unia! Nähdään taas!

Lämmöllä

-RiKsu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti