Powered By Blogger

tiistai 31. heinäkuuta 2018

Kipupisteet


Surumielisyyttä täällä ilmassa... Inhottaa, mutta kyllä se siitä! Miten pienet sanat voikaan joskus satuttaa enemmän kuin fyysinen väkivalta? Se on uskomatonta...Onko kokemuksia? Sanat voi olla sellaisia mitkä avaa joitakin arpeutuneita haavoja tai tuo esiin niitä syvimpiä surun hetkiä. Voi olla, että on kokenut elämässään jotain todella vakavaa, mitkä ovat johtaneet tiettyihin elämän valintoihin. Joskus ei voi kun ihmetellä ihmisten halua selvittää asioita riitelemällä tai huonossa hengessä. Joo, ei ole elämä aina kellään pelkkää juhlaa, eikä pidäkään... Yritän itse kovasti aina nähdä asioissa sen valoisamman puolen ja tehdä asioita hyvässä hengessä ja niillä eväillä porskutellaan edelleenkin eteenpäin.
Kesä on ollut kyllä mahtavan lämmin. On mukava, että varmaan jokainen lomalla olija on saanut osakseen auringonpaistetta. Tällä sitä jaksaa syksyn pimeinä päivinä... aurinkoenergialla!

Itsellä on nyt muutaman päivän loma ja sitten jatkuu pihapuuhat sekä sisustusvimmat😅. Kaikkea kivaa siis luvassa työrintamalla. Niistä lisää tuonnempana!

Aurinkoista viikkoa💓

Lämmöllä 

-RiKsu-

1 kommentti:

  1. Olet tärkeä ja Rakas ❤️ Tsemppiä haasteisiin ja myrskyihin! Kyllä se aurinko taas karkoittaa myrskypilvet. Olet täydellinen juuri tuollaisena kuin olet ja minun sydämessäni olet aina iloinen ja positiivinen ystävä, jonka kanssa nautin joka hetkestä! Go girl <3 t. Jaana

    VastaaPoista