Powered By Blogger

perjantai 8. kesäkuuta 2018

Elämän valinnat



Hei sinne ja Terveisiä Rantatilalta! Hidas lauantai aamu, ihanaa! Kesä on käynnistynyt lämpimästi. Lämpö tuntuikin pitkän talven jälkeen niiiin hyvältä. Toivotaan, että juhannuksena ei tarvita toppatakkeja, vai mitä? 
On huikea fiilis kun saa elämässä yhden uurastuksen päätökseen. Ponnistelut tuottavat tulosta, se jos mikä on palkitsevaa. Monenlaista kommenttia on sivukorvalla omasta työelämän valinnasta kuullut, mutta jokainen meistä on itse oman elämänsä seppiä. Eikö vain? Olen aiemminkin maininnut, että on erikoista jos joku epäonnistuu ollaan tyytyväisiä, jos onnistuu ollaan tyytymättömiä. Usko itseesi ja usko unelmoida suuresti! Seuraa juuri omaa polkuasi! Kannusta ja auta muita! Kääri hihat ylös ja käy hommiin! 
Opiskelin siis sisustussuunnittelijan tutkinnon ja valmistuin juuri, jippii... Mikä on ollut parasta, olen saanut tehdä työtä tällä saralla opiskelun ohessa, huikeiden ihanien asiakkaiden parissa ja tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Tässä kuvia yhdestä kevään projekteista. Kyseessä oli kerrostaloprojekti Niinivaaralla. Kyseessä siis uudiskohde Rakentaja M Laukkasen rakenteilla oleva talo. Suunnittelin asuntoon pintamateriaalit ja kalustin asunnon asiakkaan budjetin mukaan. Olohuoneen, eteisen ja keittiön seinät maalattiin lempeällä harmaalla T1329 NCS S 1500N. Harmaan sävyn kuin myös muiden maalisävyjen kanssa valon suunnat on hyvä ottaa huomioon.Väri saattaa jossain muussa tilassa näyttää aivan toiselta mitä odotit.










Kurkataan seuraavan kerran kuvin, mitä meille tänne Rantatilalle kuuluu!

"Ei sinusta mitään tule, poika. Eiköhän ole parempi, että menet takaisin auton rattiin."

— Manageri Jim Denny Elvis Presleylle, 1954

Mukavaa ja ihanaa viikonloppua juuri Sinulle!💖

-Lämmöllä-
RiKsu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti