Powered By Blogger

lauantai 30. joulukuuta 2017

Hyvää Uutta Vuotta 2018!


Täällä Rantatilalla käydään pian uudenvuoden viettoon rauhaa, rakkautta ja terveyttä toivoen tulevalle uudelle vuodelle.  Tuleeko sinulla tehtyä uuden vuoden lupauksia? 

Vuosi 2017, se on minulla pitänyt sisällään paljon touhua sekä tapahtumaa ja isoja elämän muutoksia. Olen kiitollinen kaikesta mitä vuosi toi tullessaan. Niin auringon paisteesta kuin myrskyistäkin. Tässä on taas oppinut niin itsestään kuin muista lisää. Elämä on yhtä oppia. 
Kulunut vuosi näytti myös sen, että mitä enemmän ajattelet jotain mitä haluat elämässäsi saavuttaa sitä lähempänä olet sen saavuttamisessa. Aina se ei tietenkään päde...hih.. esimerkiksi vaikka kuinka lottovoittoa toivoisi ja ajattelisi kuumeisesti, ei se vaan sieltä tule...mutta kuitenkin...positiivisilla ajatuksilla on suuri voima. Eteenpäin vievä voima! Joten nyt katse eteenpäin kohti tulevaa!😊
Miten pelottavaa onkaan myös antaa tilaa tyhjyydelle, mutta sen kun uskaltaa ottaan vastaan voi huomata antavansa tilaa jollekin uudelle, sille mitä on aina halunnut.


















Rantatilan puuhastelut jatkuu ensi vuonna, nähdään!

Hyvää ja Positiivisuuden Vuotta 2018 💓

Lämmöllä

-RiKsu-

1 kommentti:

  1. Hei!
    Täytyy kyllä sanoa, että wau mille paikalle teille nousee minunkin unelmoimani Kannustalo. Upeaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista